Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Benelux

Ny Schmeichel-kritik: Han vinder ingen point

Kasper Schmeichel har ikke fået alle med sig i belgisk fodbold.

Der var store forventninger til Kasper Schmeichel, da RSC Anderlecht hentede ham kort tid efter sommertransfervinduets afslutning, men han mangler stadig at leve fuldt op til disse her mere end tre måneder inde i det belgiske eventyr. 

For godt nok er Anderlecht toer i den belgiske liga, men den danske landsholdsmålmand går alligevel ikke helt fri af kritik i de belgiske medier. Det gør han heller ikke ovenpå søndagens 2-2'er mod Standard Liege. 

Her går kritikken nemlig på, at Kasper Schmeichel ikke redder point til sit hold. 

Mediet voetbalnieuws peger på, at han ikke en eneste gang i denne sæson har vundet en kamp for sit hold endnu. 

Het Nieuwsblad kvitterede ham med karakteren fem ud af ti efter gårsdagens præstation, hvor de markerer, at han kunne have reddet de to Standard-skud, som resulterede i mål. 

Her er La Derniere Heure uenig. De mener, at han var chanceløs på begge scoringer, men at man stadig venter på det øjeblik, hvor han vinder sine første point for Anderlecht. 

- Han var ofte for passiv, konkluderer mediet. 

Kasper Schmeichel har stået ti kampe for Anderlecht. Her er det blevet til et enkelt clean sheet og 12 indkasserede mål.

I weekenden gav han et stort interview til DR Sporten, hvor han slet ikke kunne genkende den kritik, der har været af ham, når det kommer til hans vægt. Læs mere om det her.