Benelux

Philip Zinckernagel storspiller i sejr over Brugge

Philip Zinckernagel strålede med to flotte mål, da Standard Liege slog Club Brugge med 3-0.

Efter en turbulent sommer med to klubskifter leverede Philip Zinckernagel to fremragende scoringer for Standard Liege søndag.

De grundlagde en 3-0-sejr over det forsvarende belgiske mesterhold, Club Brugge, der havde den landsholdsaktuelle duo Andreas Skov Olsen og Casper Nielsen i sin startopstilling.

Med sejren halede Standard Liege ind på Club Brugge i tabellen, hvor tre point skiller holdene på henholdsvis femte- og tredjepladsen.

Efter en halv time modtog Zinckernagel bolden lidt uden for feltet i højre side, og efter et træk ind i banen svingede han venstrebenet og drejede flot bolden i mål.

Club Brugge, der havde en formidabel 4-0-sejr ude over FC Porto i Champions League i benene, fik ikke skabt meget i traditionsopgøret.

I stedet øgede Zinckernagel efter 65 minutter til 2-0.

Efter en vunden duel på højre kant trak 27-årige Zinckernagel ind feltet og gjorde en Club Brugge-spiller rundtosset med et par finter, inden han med højre hamrede bolden i nettet fra kort afstand.

Den tidligere Sønderjyske-spiller fik sit store gennembrud i norske Bodø/Glimt i perioden 2018-2020, inden han rykkede videre til Watford og siden Nottingham Forest i England.

I sommer blev han hentet til den græske mesterklub, Olympiakos, men efter to måneder og syv optrædener rykkede han for små to uger siden videre til Standard Liege.

I sidste uge blev det til et indhop, og søndag fik han startdebut og 80 flotte minutter på banen i opgøret, der sluttede med et mål i overtiden af William Balikwisha.

Den tidligere OB-profil Jacob Barrett Laursen kom på banen efter 75 minutter for Standard Liege.