• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Lars Gram-Hanssen

Revser TV 2-kollega: Det er langt over grænsen

Foto: Getty Images

I et interview med Ekstra Bladet langer David Nielsen nu ud efter sin TV 2-kollega Kenneth Perez.

Af Lars Gram-Hanssen

Anton Gaaei havde i weekenden en frygtelig oplevelse, da den 20-årige dansker fik en skurkerolle i den hollandske storkamp mellem Ajax og Feyenoord. 

Efter to store fejl, der begge kostede mål, blev Anton Gaaei blev flået ud efter 32 minutters spil, og efter kampen var Kenneth Perez ude med nogle hårde udtalelser om den tidligere Viborg-profil. 

Perez, der er ekspertkommentator på ESPN i Holland, udtalte, at Anton Gaaei ikke har niveauet til Ajax, selvom danskeren blot har spillet fire kampe for Amsterdam-klubben. 

Men ifølge David Nielsen, der er kollega til Kenneth Perez på TV 2, er det dog 'langt over grænsen', at Perez allerede har udråbt Anton Gaaei som et flop i Ajax. 

- Jeg reagerer, fordi det er helt urimeligt på den måde, som Perez tramper på en ung, 20-årig spiller. Vi har som eksperter på tv en forholdsvis stor magt, men vi har også et ansvar, lyder det fra David Nielsen i et interview med Ekstra Bladet

Den tidligere AGF-træner forstår desuden ikke, hvorfor Kenneth Perez i samme ombæring kaldte Viborg for en lille klub, hvor folk er ligeglade med, om klubben taber eller vinder. Ifølge David Nielsen viste Viborg i sidste sæson et højt niveau i Superligaen.