Video : Tipsbladet
Benelux

Riemer indrømmer: Var lidt bekymret for Dolberg

Brian Riemer nåede lige et kort øjeblik at være lidt bekymret for sin danske angriber.

Livet smiler i øjeblikket til Kasper Dolberg.

Han har endelig fundet fodboldformen igen i RSC Anderlecht, han er tilbage på det danske landshold, og så er han endda også blevet far til to piger. Det sidste betød, at Kasper Hjulmand sendte ham hjem fra landsholdstruppen før kampen mod San Marino tirsdag.

Og netop det faktum, at Dolberg har stiftet en familie fik også Anderlechts danske cheftræner, Brian Riemer, til at tvivle på, om han overhovedet havde sin angriber til rådighed til kampen mod Mechelen før landskampene. Det kunne Riemer fortælle pressen forud for weekendens storkamp mod Standard Liege.

- Det har været en rutsjebanetur for Kasper. Det har været meget stressende at blive far for første gang og få to piger, og så endda i udlandet. Heldigvis har hans piger og deres mor det rigtig godt.

- Jeg var et øjeblik bekymret for, at Dolberg ikke skulle spille mod Mechelen, for ja... fødslen havde en del at skulle have sagt, men han afbrød mig i telefonen med ordene: "træner, der er intet, jeg hellere vil end at spille mod Mechelen." Den følelse udstråler han også op til kampen mod Standard. Han går i øjeblikket rundt her som den lykkeligste mand, lyder det fra Brian Riemer.

På banen har Kasper Dolberg da også haft masser at smile over, og mod Mechelen var det ikke til at se, at hans tanker kunne have været et andet sted. Han kom på måltavlen i 3-1-sejren, og Dolberg har i hans tre seneste ligakampe.