• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Benelux Jacob Quvang

Stålfast Riddersholm: Derfor skiftede jeg til Genk

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Mandag overtog Glen Riddersholm cheftrænerstillingen i Genk på midlertidig basis. Han forklarer, at han vil etablere sig i udlandet, og at det var derfor, han skiftede til klubben.

Af Jacob Quvang

Det var ikke længe, at Glen Riddersholm nåede at have titlen som First Team Coach i belgiske Genk, før han nu står er blevet præsenteret som midlertidig cheftræner efter fyringen af John van den Brom. 

Glen Riddersholm, der i sommer blev fyret i SønderjyskE og arbejdede som TV-ekspert hos TV3 Sport, før han sagde ja til sit belgiske eventyr, har en klar ambition om karrieren fremover. Han skal bestemt ikke tilbage til Danmark lige foreløbig. Det fortæller han i et interview med Eurosport. 

- Det der med at finde et projekt for mig og være en del af det, hvor man kan planlægge over lang tid som træner, har været rigtig vigtigt for mig. For jeg er her egentlig for at etablere mig i udlandet, og der har jeg ikke ønsket de der kortvarige jobs, hvor man ikke kan planlægge noget som helst. 

- Jeg er ikke en type, der går efter de korte ting og springer over, hvor gærdet er lavest. Jeg kan godt lide det her med at bygge nogle ting op, så det er bæredygtigt. Det ved jeg, at jeg har fået her i Genk. Det har været tæt på et par andre gange, hvor jeg til sidst desværre er blevet valgt fra som nummer to. Men det er svært som dansker at komme ud, og derfor er jeg rigtig glad for at kunne sidde her i Genk i dag, siger den danske træner. 

Glen Riddersholm sætter ikke yderligere navne på de andre tilbud, han tidligere har fået. 

Se hele interviewet med den midlertidige cheftræner i videoklippet. 

Han får debut på torsdag mod Rapid Wien i Europa League-gruppespillet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020