• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Karl Dorph Søe

Avis: Trænerfyring på vej i danskerklub

Foto: Getty Images

Den italienske træner kan snart være fortid i den danskerglade klub.

Af Karl Dorph Søe

TSG Hoffenheim står i en afgrundsdyb krise.

Den sydtyske klub er strøget ned på sidstepladsen i Bundesligaen efter en stime af elendige resultater, og nu kan den italienske cheftræner Pellegrino Matarazzo snart få sparket. Det skriver den tyske avis Bild. 

Matarazzo, der har en fortid i Stuttgart, har blot været ved roret siden 8. februar, og har kun stået i spidsen for de blåklædte i fem kampe. Alligevel kan cheftrænerens tid lakke mod enden, hvis Hoffeheim taber deres hjemmebanekamp mod Hertha Berlin på lørdag.

Den nybagte danskerkoloni, med flere landsholdsprofiler på lønningslisten, har ikke vundet en kamp i den tyske liga siden oktober, hvor de besejrede Schalke 04 med 3-0. I kampen blev den tidligere FCK-spiller Robert Skov dobbelt målscorer. 

Foruden Robert Skov har klubben også danske Kasper Dolberg, Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen i folden. 

De to førstnævnte kom til klubben i januar, men har ikke fået nogen hæderlig start. Dolberg jagter stadig sit første Bundesliga-mål, og Delaney har heller ikke fået melodien til at spille. Den tidligere FCK-profil blev bænket i sidste ligakamp, hvor de tabte med 2-1 til Freiburg.

Hoffenheim rykkede op i Bundesligaen for 15 år siden under ledelse af tidligere United-træner Ralf Rangnick. Klubben var været yderst kompetitiv siden oprykningen, og i 2018 blev de nummer tre i ligaen. 

"Der TSG" har dog for alvor tabt pusten i indeværende sæson og ligner for øjeblikket favoritter til at ryge ud af tysk topfodbold.