• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Lars Gram-Hanssen

Bayern München forbereder bud på stjerneangriber

Foto: Getty Images

Ifølge Sky Sport er Bayern München tæt på at sende et stort bud af sted til Juventus.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter 10 mesterskaber i træk tyder meget på, at Bayern München i denne sæson må nøjes med sølvmedaljer i Bundesligaen. 

Efter lørdagens 3-1-nederlag til Leipzig har Bayern München afgivet førstepladsen til Dortmund, der med en sejr over Mainz i sidste spillerunde kan sikre guldet. 

Og noget tyder på, at de skuffende resultater i denne sæson har fået Bayern München-ledelsen til at planlægge en ambitiøs tilgang til sommerens transfervindue. 

Ifølge italienske Sky Sport forventer Juventus i hvert fald at modtage et bud på Dusan Vlahovic fra Bayern München inden længe. Ifølge Sky Sport går Juventus en sommer i møde, hvor Torino-klubben bliver nødt til at agere økonomisk ansvarligt.

Derfor vil Juventus angiveligt være klar til at sælge Dusan Vlahovic, såfremt man kan finde en passende afløser. Her har danske Rasmus Højlund for nyligt været nævnt som førstevalget

Juventus betalte omtrent 600 millioner kroner for Dusan Vlahovic, da man i januar sidste år hentede serberen i Fiorentina. Det må derfor forventes, at Bayern München skal smide et tilsvarende beløb på bordet, hvis tyskerne vil have fingrene i den 23-årige Serie A-angriber. 

Også Chelsea har været meldt interesseret i Dusan Vlahovic i de seneste dage, men ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano er det ikke korrekt, at London-klubben på nuværende tidspunkt har sendt et bud på knap 600 millioner kroner til Juventus. 

Ifølge Fabrizio Romano er både Bayern München, Manchester United og Chelsea ude efter Vlahovic, der har scoret 61 mål i 139 Serie A-kampe.