Bayern smider igen point trods historisk teenager

Bayern München spillede 2-2 med Stuttgart, mens Leipzig og Marco Rose slog Dortmund 3-0.

Den franske angriber Mathys Tel skrev sig lørdag ind i historiebøgerne i storklubben Bayern München, der for tredje ligakamp i træk smed point.

Med sine blot 17 år og 136 dage blev han både den yngste spiller i startopstillingen og den yngste målscorer for Bayern München i Bundesligaen nogensinde.

Tel bragte holdet foran 1-0 i hjemmekampen mod Stuttgart. Kampen endte 2-2 efter en sen udligning af Serhou Guirassy på et straffespark.

Bayern har dermed 12 point i toppen af Bundesligaen. Det samme har Dortmund, Hoffenheim og Freiburg. Sidstnævnte endda med en kamp i baghånden.

Mathys Tel sparkede Bayern på 1-0 efter 36 minutter efter godt forarbejde af Alphonso Davies, og det holdt til pausen.

Stuttgart bød i den grad Bayern op til dans i anden halvleg, hvor gæsterne ud over Chris Führichs udligning fik to scoringer underkendt, inden 19-årige Jamal Musiala sparkede Bayern foran 2-1 med en flot aktion.

Bayern virkede dog langt fra overbevisende, og i overtiden omsatte Guirassy et VAR-tilkendt straffespark til 2-2.

I Berlin blev den danske målmand Oliver Christensen efter et par meget stærke redninger i første halvleg passeret af Kerem Demirbays direkte frispark i starten af anden halvleg.

Men Hertha Berlin og Christensen vendte kampen på hovedet, inden danskeren efter 80 minutter blev passeret af Patrik Schick fra tæt hold i et opgør mod Leverkusen, der endte 2-2.

RB Leipzigs nye cheftræner, Marco Rose, fik en flot hævn over Dortmund, der fyrede ham i maj, med en 3-0-sejr på hjemmebane. Her var den danske landsholdsspiller Yussuf Poulsen på bænken efter at have siddet ude i tre måneder med en skade.