Video : Tipsbladet
Bundesliga

PC's indkøbsliste: Tre kandidater til offensiven

Blandt andet er en Chelsea-spiller angiveligt på blokken i Wolfsburg.

Wolfsburg har allerede på plads, at spillere som Kamil Grabara fra FC København og Bence Dardai fra Hertha Berlin er på vej til klubben. Dertil er danske Peter Christiansen blevet hentet ind som ny sportsdirektør fra FCK.

Det første indkøb i klubben med ham i jobbet lader til at blive i offensiven, skriver det store tyske medie Kicker.

Her bliver der peget på, at det kan blive Chelseas albanske angriber Armando Broja, som i forvejen er godt kendt af Wolfsburg-cheftræner Ralph Hasenhüttl med deres fælles fortid i Southampton.

I den seneste sæson spillede han 21 kampe i Premier League for først Chelsea og siden på et lejeophold i Fulham. Det blev dog ikke til den store produktion for ham med bare ét mål, som kom for Chelsea mod netop Fulham.

Der peges endvidere på, at Chelsea ønsker at få solgt deres angriber, som har en kontrakt frem til sommeren 2028. Det kan dog blive svært for PC og resten af Wolfsburg-toppen at lokke ham til VW-klubben, da de ikke spiller i europæisk fodbold i den kommende sæson.

Hvis det ikke bliver Broja, så er norske Jørgen Strand Larsen også et bud på et Peter Christiansen-indkøb.

Han er endda udpeget som deres favoritkandidat, men det bemærkes, at prisen på ham vil gøre det meget svært for Wolfsburg, da det siges, at man ikke kan få ham for under 150 millioner kroner.

Endelig er der Mohamed Amoura fra Union Saint-Gilloise, som de efter sigende arbejder hårdt på at sikre sig.