Dansker med afgørende fod i Bundesligaen

Union Berlin satte en stopper for den sejrsløse stime med en udesejr over Freiburg, og det var med en dansker i rampelyset.

Marcus Ingvartsen fik en nøglerolle, da Union Berlin høstede en sejr ude mod Freiburg i Bundesligaen søndag eftermiddag.

Danskeren var med fra start i søndagens opgør, hvor Union Berlin skulle forsøge at gøre en ende på den sejrsløse stime i de seneste fem kampe.

Første halvleg bød ikke på nogen scoringer, men i anden halvleg bragte Union Berlin sig i front. Ingvartsen stod for assisten til Grischa Promel, der sendte gæsterne i front med 0-1 midtvejs i anden halvleg.

Promels scoring blev kampens eneste mål. Derfor løb Ingvartsen og Union Berlin med alle tre point, og nu ligger hovedstadsklubben på en syvendeplads i Bundesligaen med tre point op til Leverkusen på femtepladsen, der har en kamp i hånden.

Med søndagens assist er Ingvartsen nu oppe på syv assists og to mål i Bundesligaen i denne sæson.