Video : Tipsbladet
Bundesliga

Dortmund-chef råder Haaland: Gør som Lewandowski

Erling Braut Haaland bør blive i Dortmund i et par år, mener Dortmund-bossen.

Erling Braut Haaland har været en af de største stjerner i Bundesligaen i 2020, hvor han har scoret mål på samlebånd for Borussia Dortmund, og det har sat gang i rygter om et skifte til en af de allerstørste klubber.

Klubber som Real Madrid, FC Barcelona og Manchester United har været ude efter den 20-årige nordmand, og der har været snak om et skifte allerede til sommer. Men står det til Dortmund-bossen Hans-Joachim Watzke, bør Erling Braut Haaland ikke skifte allerede i år.

I stedet bør målmaskinen gøre som Robert Lewandowski, der spillede fire sæsoner i Dortmund, inden han røg til Bayern München.

- Jeg tror ikke, et skifte vil ske, siger Hans-Joachim Watzke til Kicker og tilføjer:

Læs også:Jeg havde stemt på Lewandowski

- Erling og hans rådgiver Mino Raiola ved, hvad de har i os. Jeg kan kun råde ham til at gøre som Robert Lewandowski. Lewandowski gav sig tid til at modnes til en absolut spiller i verdensklasse i Dortmund. Det er man ikke i stand til at gøre på et år.

- Det er klart, at hvis Erling skulle forlade os på et eller andet tidspunkt, så vil han kun gå til en endnu større klub, og så mange er der ikke. Hvis du slutter dig til en klub som - bare for et eksempel - Real Madrid, skal du være i verdensklasse.

I denne sæson er det kun Robert Lewandowski, der har scoret flere mål i Bundesligaen end Erling Braut Haaland. Polakken står noteret for 19 kasser på 13 kampe, mens nordmanden har scoret 10 mål på ni kampe. 

Læs også:Ekspert revser Ronaldo-pris: Det er rent propaganda og intet andet

Læs også:Lewandowski gør Bayern til efterårsmester i topdrama