Video : Tipsbladet
Bundesliga

Lindstrøm-afløser? Vil hente Real Madrid-spiller

Eintracht Frankfurt har identificeret en spændende profil, som kan spille de samme pladser som Jesper Lindstrøm.

Ingen ved endnu, om Jesper Lindstrøm tager en sæson mere i Eintracht Frankfurt, eller om han tager skiftet til en større klub denne sommer. 

Sikkert er det, at Eintracht Frankfurt er begyndt at forberede sig på fremtiden, som med stor sandsynlighed er uden Jesper Lindstrøm.

Og her har klubben fundet et interessant emne, som på sigt kan afløse danskeren på den offensive midtbane eller de offensive positioner. Ifølge Ruhr Nachtrichten er den tyske klub interesseret i Real Madrid-spilleren Sergio Arribas. 

Det har været meget småt med indflydelse, som Arribas har haft på Real Madrids førstehold, hvor han i alt står noteret for 14 kampe og et mål. Det er hos klubbens B-hold, Real Madrid Castilla, at han har haft masser af succes. Her har han scoret 40 gange og lagt op til 15 mål i 92 kampe. 

I den seneste seneste scorede han 21 gange og lavede syv assists i 40 kampe.

Med tanke på at Arribas fylder 22 til september, så giver det også mening at rykke videre, for det lader ikke til, at der er en plads til ham på Real Madrids førstehold. 

Eintracht Frankfurt er dog ikke den eneste klub, som håber at lave et scoop med den unge spanier. Også Borussia Dortmund og RB Leipzig har lagt mærke til ham, og derfor kan det blive vanskeligt at opsnappe ham.