Foto: Getty Images
Bundesliga

Med på flyet mod FCK: Nu kan han gøre chokcomeback

Klubbossen vil have legenden til at gøre comeback i Dortmund.

41 år i Dortmund nåede sin ende for Michael Zorc den 14. maj 2022.

I 17 år var han aktiv som spiller i klubben og samme antal år brugte han som sportsdirektør fra 2005 til 2022, hvilket også blev hans sidste rolle i klubben, da han gik på pension i sommer.

Nu kan det så være, at friheden er ved at blive lidt for kedelig for 60-årige Michael Zorc, da der angiveligt venter et nyt jobtilbud til ham i Dortmund. Administrerende direktør i Dortmund, Hans-Joachim Watzke, vil således gerne tilbyde ham en ny rolle i klubben.

Helt nøjagtigt vil han have ham ansat i en rolle som rådgiver, hvor han skal være med til at træffe vigtige beslutninger og hjælpe til med sine erfaringer og mangeårige ekspertise, skriver Ruhr24.

60-årige Zorc har heller ikke holdt sig fuldstændig væk fra fodbolden og Dortmund, for han var med ombord på flyveren, da Dortmund mødte FC København i Champions League.

Ruhr24 skriver, at det var "overraskende", men han var angiveligt kun til stede som fan, selvom mediet spekulere i, at der blev afholdt samtaler omkring et comeback i Dortmund.

Michael Zorc nyder ifølge mediet tiden som pensionist, alt imens man i Dortmund-kulissen prøver at lokke ham retur, skriver Ruhr24. En retur der ifølge mediet vil være meget overraskende.

Som aktiv spiller for Dortmund vandt han to tyske mesterskaber, en pokaltitel og klubbens eneste Champions League-triumf i 1997. Som sportsdirektør hentede han blandt andre Jürgen Klopp ind som cheftræner, hvilket han siden har kaldt for sin bedste transfer.

Som afløser for 60-årige Michael Zorc har Dortmund ansat en anden tidligere spiller i Sebastian Kehl som sportsdirektør.