• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Bundesliga Victor Risager

Scorer topjob - men må give afkald på millionbeløb

Foto: Getty Images

Julian Nagelsmann er tæt på jobbet som tysk landstræner, og hvis han ender med at få det, giver han afkald på mange, mange millioner.

Af Victor Risager

Normalt er det af åbenlyse årsager godt for privatøkonomien at gå fra at være stå uden job til at være i job.

Sådan er det dog ikke for Julian Nagelsmann lige nu.

Den 36-årige træner står ifølge Bild til at blive ny tysk landstræner, efter at han siden fyringen i Bayern München i marts har stået uden job, og landstrænerjobbet vil også sikre ham en fin løn på godt tre millioner kroner om måneden.

Det ironiske er bare, at Julian Nagelsmann kunne have tjent mere ved ikke at tage jobbet. Fordi han blev fyret i Bayern München, betaler klubben ham nemlig stadig løn, og det skulle den gøre frem til kontraktudløb i sommeren 2026.

Fra nu og til sommeren 2026 stod han til at tjene i alt 150 millioner kroner fra Bayern München, men den aftale ryger nu ud af vinduet.

I stedet vil Julian Nagelsmann “kun" være sikret månedslønnen på tre millioner kroner i ti måneder, nemlig til og med EM næste år, hvor hans aftale som tysk landstræner angiveligt vil udløbe. 

Dermed giver han afkald på 120 millioner kroner for at få jobbet som tysk landstræner.

Julian Nagelsmann, 36 år, har en fortid i Hoffenheim, RB Leipzig og Bayern München. Han afløser Hansi Flick som tysk landstræner.