Det danske stortalent kom på måltavlen to gange for Bayer Leverkusens U19-hold i weekenden, og særligt den ene scoring var beundringsværdig.

Zidan Sertdemir er med hurtige skridt ved at etablere sig i Bayer Leverkusen efter skiftet i sommer fra FC Nordsjælland.

Danskeren træner med klubbens førstehold og har også allerede fået debut for klubben i Bundesligaen i en alder af bare 16 år. I weekenden var han dog tilbage på U19-holdet, da Bayer Leverkusen mødte Wuppertaler.

Her blev det til en ganske overbevisende 7-0 sejr, og danskeren kom på måltavlen to gange i første halvleg.

Først afsluttede han et fint gennemspillet angreb, og få minutter efter scorede han direkte på frispark. Dén scoring fik dog flere til at klappe ekstra højt, for han formåede at sparke bolden under den hoppende mur.