• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Juventus’ hollandske kantspiller Eljero Elia kan blive udlejet til Werder Bremen i den kommende sæson.

Af Teis Jeppe Gørtz

Eljero Elias ophold i italienske Juventus har langt fra været en succeshistorie, da spilleren har haft svært ved at leve op til de store forventninger, som der var til ham i forrige sommer, hvor han blev hentet i tyske Hamburger SV.

Nu kan hollænderen måske komme til at gøre et comeback i Bundesligaen igen, da tyske Werder Bremen meget gerne vil lave en lejeaftale med Elia. Det skriver flere tyske medier. Den 25-årige spiller er udset til at erstatte angriberen Claudio Pizzaro, der er skiftet til Bayern München. Werder Bremen vil have, at den hollandske kantspiller først skal bevise sine kvaliteter på et lejeophold.

Juventus vil dog helst sælge spilleren, som har kontraktudløb i 2015. Det samme ønske har Elia også selv, det har han tidligere fortalt til pressen.

- Jeg ønsker at forlade Juventus. Jeg ønsker at spille fodbold igen. Jeg har været stille hele året og hele tiden haft en positiv indstilling over for klubben og holdet, men jeg har aldrig fået chancen til at bevise mit værd, fortalte Elia til Algemeen Dagblad i maj.

Eljero Elia var ikke udtaget til sommerens EM-slutrunde for Holland.