Wind og Lindstrøm brillerer i Bundesligaen

Jesper Lindstrøm lavede et solomål, Jonas Wind scorede to gange, og Marcus Ingvartsen omsatte et straffespark.

Danskerne i Bundesligaen er kommet godt ud efter vinterpausen og har fundet vej til målet.

Lørdag eftermiddag var fire af de i alt 19 mål, der blev scoret i kampene med kampstart 15.30, sat ind af en dansker. Jesper Lindstrøm og Marcus Ingvartsen scorede en gang hver, mens Jonas Wind tegnede sig for to kasser. Alle fire danskermål blev sat ind i første halvleg.

Flottest var Jesper Lindstrøms kontrascoring for Frankfurt midt i første halvleg. Danskerens mål grundlagde sit holds 3-0-sejr hjemme over bundproppen Schalke 04, så Frankfurt nu er nummer to i Bundesligaen.

Lindstrøm tog et dybt løb og fik bolden et par meter inde på Schalkes banehalvdel. Han drev den selv ned mod feltet, driblede igennem benene på sin oppasser og bankede bolden over i den modsatte side af målet. Det var Lindstrøms syvende bundesligamål i sæsonen.

I kampens slutfase lagde Lindstrøm op til Frankfurts 2-0-mål.

I Wolfsburg var Jonas Wind på pletten to gange. Angriberen gjorde det til 2-0 og 3-0 i Wolfsburgs 6-0-hjemmesejr over Freiburg.

Den danske angriber var også involveret i sit holds første mål, da han med en stærk aktion på midten af banen gjorde plads til Patrick Wimmer, som åbnede målscoringen.

Siden fulgte Wind selv op med to scoringer inden pausen. I det 27. minut var danskeren på det rette sted, så han tæt under mål kunne sætte hovedet på og styre bolden i nettet.

Ti minutter senere kom han først på et afrettet indlæg og øgede føringen til 3-0. Det var danskerens tredje ligamål i sæsonen. I anden halvleg havde Wind tredjesidste fod på 4-0-målet, inden danskeren blev skiftet ud.

Marcus Ingvartsen kom også på måltavlen i Mainz' udekamp mod Stuttgart. Kort før pausen udlignede han til 1-1 på straffespark, og kampen endte med de samme cifre.

Robert Skov måtte nøjes med en assist for Hoffenheim, som tabte 1-3 ude til Union Berlin, der havde Frederik Rønnow på mål. Undervejs i opgøret fik Kasper Dolberg debut for Hoffenheim.

Oliver Christensen måtte hive bolden ud af nettet tre gange, da Hertha Berlin tabte 1-3 til bundrivalen Bochum.