Ærgerligt: FCK minutter fra at slå Manchester City

FC København var imponerende tæt på at vinde over Manchester City i Youth League, men en udligning i dommerens tillægstid skaffede City uafgjort.

FC København levnes historisk små chancer for at hente point med hjem fra England i aften i Champions League-gruppespillet, men hvis de danske mestre skal se, hvordan lige netop dette skal gøres, så kan de bare kigge mod deres unge talenter, som onsdag aften spillede 1-1 mod Manchester City i Youth League.

Dermed fortsætter det talentfulde hold med at imponere i turneringen. Tidligere har FCK både slået Sevilla og Dortmund, og man topper nu puljen med syv point efter tre kampe - samme pointantal som netop Manchester City.

Første halvleg var en skudfattig affære, hvor FC København blot blev noteret for et enkelt forsøg.

Skarpheden var til gengæld til stede efter 55 minutter, hvor 17-årige Noah Sahsa bragte det danske hold i front.

Den føring holdt længe, selv om Manchester City fik sendt et stigende antal afslutninger afsted mod FC Københavns mål. Det gav pote et minut inde i dommerens tillægstid, da Joel Ndala hamrede udligningen i mål.

Dermed rider FCK nu videre på bølgen efter at have slået først Dortmund med 2-0 og siden Sevilla med 4-1. Både FC København og Manchester City har nu syv point i gruppen, og dermed ligner det, at de to hold skal kæmpe om gruppens øverste placeringer.