• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

Avis: Premier League-klub jagter FC Midtjylland-modstander

Foto: Getty Images

Vladimir Coufal kan være på vej væk fra FC Midtjyllands modstander i Champions League-playoff, Slavia Prag. West Ham er interesseret.

Af Anders Dehn

Dagen før Slavia Prag og FC Midtjylland skal spille en kamp til en værdi af godt 200 millioner kroner, kan en af tjekkernes profiler læse sit navn i et stort medies transfershistorie.

Ifølge britiske The Guardian er West Ham United interesseret i at hente Vladimir Coufal til London Stadium. Coufal er højre back og spiller dermed en position, hvor the Hammers er i akut mangel på personel, efter Ryan Fredericks er blevet skadet.

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Slavia Prag

Avisen skriver, at West Ham og Slavia endnu ikke er enige om en pris på Coufal, der har været med til at vinde to tjekkiske mesterskaber med Slavia, siden han kom til klubben i 2018. Englænderne skal formentlig også have den store pung op ad lommen, da Coufal underskrev en ny kontrakt i august.

Bliver interessen til en egentlig handel, er det anden gang i 2020, at West Ham køber en spiller i Slavia Prag. Klubben hentede Tomas Soucek på en lejeaftale i januar og gjorde skiftet permanent i sommer.

Læs også:Novak advarer Slavia Prag: FCM kommer endnu stærkere i returen

Under alle omstændigheder kommer Slavia næppe til at sælge før kampen mod FC Midtjylland onsdag aften. Den gælder en plads i Champions League-gruppespillet, og her spiller Coufal en nøglerolle.

Den 28-årige back - og kollegaen Jan Boril i venstre side - er med deres offensive spil vigtige for holdets taktik. Hidtil har det kastet tre oplæg i fem ligakampe af sig for Coufals vedkommende.

Læs også:Hård kritik af Slavia Prags bagmænd før FCM-brag: Det er værre end i Qatar

Læs også:Priske tror på CL-deltagelse og håber FCK kommer videre

Læs også:Slavia sparede ni og viste skarphed forud for skæbneopgøret mod FCM

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020