• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Claesson: Ikke kun Haaland-fokus - men hele City

Foto: Getty Images

FC Københavns Viktor Claesson er desuden blevet udpeget som anfører til opgøret mod Manchester City.

Af Oliver Okstrøm

FC København står onsdag overfor en af klubbens største opgaver, når de går på banen mod Pep Guardiolas Manchester City i Champions League. De har netop slået lokalrivalerne fra United, hvor Erling Haaland leverede tre mål i deres 6-3-sejr.

For FCK's Viktor Claesson er det dog ikke kun nordmanden, som man skal have øjnene åbne for. Det fortæller han om i et interview på klubbens hjemmeside.

- Ja, han scorede hattrick her senest, og det et blevet til tre i otte Premier League-kampe, så det bliver hårdt. Jeg mødte ham også med Sverige, hvor han scorede fire mål i to kampe, så det bliver svært, siger han og fortsætter:

- Men det er ikke kun Haaland. De har verdensklassespillere på alle positioner, så vi kan ikke kun fokusere på én spiller. Det er hele holdet, lyder det fra Viktor Claesson.

Til opgøret er det desuden ham, der er blevet udpeget som anfører, da hverken Carlos Zeca, Rasmus Falk eller, Nicolai Boilesen, som ellers ville have armbindet er blevet hjemme. Førstnævnte med en korsbåndsskade.

Her ved svenskeren godt, hvordan han kommer til at være i den rolle.

- Jeg skal gøre endnu mere af det, som jeg har gjort forud. Jeg kommer til med min præstation og mit arbejde at vise vejen for holdet, fortæller Claesson.

Førnævnte Haaland er dog måske slet ikke med i kampen. Læs mere om det her.