Video : Tipsbladet
Champions League

Droppede FCK-brag: Nu svarer Pep Guardiola igen

Pep Guardiola går til angreb på Gary Neville efter hans seneste kommentarer om Manchester City oven på deres sejr i Parken.

Manchester City sad på spillet i tæt på samtlige minutter af deres overbevisende sejr i Parken over FC København tirsdag aften.

Selvom Magnus Mattssons missil bragte liv i kampen, så skal man være uhyggelig farvet for ikke at vedkende sig, at Manchester City var voldsomt dominerende.

Måske også en kende for dominerende til i hvert fald Gary Nevilles smag.

- Jeg skiftede ikke over for at se Manchester City (mod FC København, red.) tirsdag aften. Det kedede mig, siger han i en fodboldpodcat ifølge Daily Mail og tilføjer:

- Du kan bare ikke kigge på City. Det er som om, de har ødelagt det hele lidt. At kalde City kedelige er forkert, fordi de spiller fantastisk fodbold, men jeg mener faktisk, at de er kedelige. Jeg har svært ved at se dem spille. Efter Erling Haalands skade er de blevet en smule mere uperfekte, lyder det fra Manchester United-legenden.

Pep Guardiola giver dog ikke meget for Gary Nevilles kommentarer

- Nu skal jeg fortælle dig noget. I fremtiden vil du ikke glemme os. Det ser nemt ud, men det er det ikke. Husk denne sætning: Det er nemt, men det er det ikke, siger Pep Guardiola ifølge The Guardian og fortsætter:

- Tak for komplimentet (Neville, red.). Hvad kan jeg sige? Det er så fint. Alt er meget svært i fodbold. Du skal gøre så mange ting i så mange år for at vinde kampe. Hvad disse spillere har gjort i denne sæson og i flere år er beundringsværdigt. Selvfølgelig bliver vi krediteret. Vi bliver beundret. Det føler jeg mig overbevist om. Fodboldkyndige ved, hvor svært det er.

Manchester City vandt iøvrigt kampen over FC København med 3-1 og har derfor et komfortabelt udgangspunkt inden returopgøret i starten af marts.

Lørdag kom man dog ned på jorden igen, da Pep Guardiolas tropper måtte nøjes med uafgjort mod Chelsea. Søndag kickstarter FC København deres hjemlige turnering mod Silkeborg IF.

Den 6. marts venter returopgøret mellem Manchester City og FC København på Etihad Stadium.