Foto: Getty Images
Champions League

FC København-stjerner roser: Hun var iskold!

Nicolai Boilesen var imponeret over dommer Stephanie Frappart i onsdagens kamp mod Bayern München.

Tipsbladet i München.

I mandags blev det annonceret, at braget mellem Bayern München og FC København skulle dømmes af franske Stephanie Frappart, og det har trukket overskrifter i både Danmark, Tyskland og Frankrig i ugens løb.

Hun kom også på arbejde i kampen, hvor FC Bayern München flere gange appellerede for straffespark, men i FC København-lejren var man imponerende over hendes præstation i opgøret.

Sådan lyder det fra Nicolai Boilesen.

- Jeg ved ikke, hvorfor der har det (fokus, red.). Hun er vel lige så kvalificeret som alle andre er. Jeg så en liste over alle de kampe, hun har dømt, og jeg ved ikke, hvorfor det er et issue i 2023. Hun var iskold for at være helt ærlig. Hun gjorde de rigtige ting, og til trods for at de prøvede at appellere for straffe tre gange, var hun iskold og tog bare imod, da de stod og råbte hende ind i hovedet. Hun præsterede rigtig godt, siger forsvarsspilleren.

Midtbanespiller Rasmus Falk, der selv fik et gult kort for at nedlægge Thomas Müller i anden halvleg, er enig i holdkammeratens vurdering.

- Ja! Hun var god. Fantastisk præstation. Jeg ved godt, at Bayern ikke er tilfredse, men jeg synes ikke, at der var straffe i nogen af situationerne, siger han og tilføjer:

- Jeg hader det der hånd. Det må være forfærdeligt at være forsvarsspiller for den regel, den er… Du må ikke få spillets største chance så simpelt, som vi også så i går (i kampen mellem PSG og Newcastle, red.). Jeg synes, hun dømte en fantastisk god kamp.

Stephanie Frappart, 39 år, har også et efterhånden imponerende cv. Hun har ifølge Transfermarkt dømt 71 kampe i Ligue 1, seks kampe i Europa League, tre i Champions League og en enkelt ved VM i Qatar.