Video : Tipsbladet
Champions League

FCK-boss: CL gør os mere transfer-interessante

Lars Seier Christensen vil ikke love, at Champions League-deltagelsen betyder, at FC København skal handle mere i dette transfervindue. Men det gør klubben mere interessant for potentielt nye spillere.

På onsdag lukker transfervinduet, og hvis FC København skal nå at lande en stor handel eller to inden da, har sportsdirektør Peter "PC" Christiansen fået bedre kort på hånden. Champions League-deltagelsen gør nemlig klubben mere interessant for potentielt nye spillere, siger storaktionær Lars Seier Christensen til Ekstra Bladet.

Det betyder ikke nødvendigvis, at onsdagens sikrede kvalifikation medfører mere transferaktivitet i vinduets sidste uge. Men "PC" kan lokke spillere fra en højere hylde med seks store Champions League-opgør.

- Det vil jeg helst ikke rejse forventninger til (ændret transferaktivitet, red.). Men det er klart, at vi bliver jo også mere interessante, fordi der er nogle spillere, der synes, det kunne være spændende at spille i Champions League, så jeg er da sikker på, at "PC"ikke er taget på ferie her til morgen, siger Lars Seier Christensen til Ekstra Bladet.

FC København får sin sag for i gruppespillet, hvor Manchester City, Borussia Dortmund og Sevilla venter. Til gengæld kan Peter Christiansen stille potentielle indkøb nogle store oplevelser i udsigt.

Cheftræner Jess Thorup har dog også slået fast, at FCK ikke kun går ind til gruppespillet for at få en på opleveren. Holdet skal spille med mod de store.

- Det bliver selvfølglig en kæmpe udfordring for os, men vi er ikke med bare for at få en oplevelse. Vi er med for at konkurrere og skabe store præstationer og oplevelser for vores fans, ikke mindst i Parken, sagde han torsdag.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.