• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

Floppede i Superligaen: Nu imponerer han i CL

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I Superligaen slog han ikke til, men nu tiltrækker Franz Brorsson stor ros for sin præstation i Champions League. Forude venter måske et klubskifte.

Af Anders Dehn

Det er end ikke halvandet år, siden Franz Brorsson forlod dansk fodbold efter et kuldsejlet ophold. Hans hold, Esbjerg fB, var rykket ned, og Brorsson fik kun tre startpladser i den halvsæson, han tilbragte i klubben.

Nu er tiderne skiftet for den forhenværende EfB-reserve. Han er startet inde i alle Malmö FF's Champions League-kampe i denne sæson, og tirsdag var han således med til at få 1-1 mod Zenit fra Skt. Petersborg. I øvrigt på mål af en anden tidligere Esbjerg-spiller: Søren Rieks.

Efterfølgende får Brorsson stor ros for sin præstation over for det russiske angrebsmonster Artem Dzyuba. Faktisk har Brorsson præsteret så godt gennem hele 2021-sæsonen, at han måske finder en større klub end Malmö, når hans kontrakt udløber til nytår.

Og så er det jo belejligt med en brandkamp i Champions League.

- Det er altid skønt at kunne fastholde eller forhøje sin markedsværdi. Jeg tror helt klart, at det vejer lidt tungere, at man holder niveauet i sådan nogle kampe end i Allsvenskan. Det siger vel lidt mere, lyder det ifølge Fotbollskanalen fra Franz Brorsson.

- Vi må se, hvad der sker den næste måned. Det var skønt at få den her kamp med i slutfasen og kunne bidrage på bedst mulige måde.

Selv om Brorsson altså ikke kunne bruges hos Superliga-nedrykkerne Esbjerg, viste han allerede sit værd i efteråret 2020, efter han var vendt tilbage til Malmö FF. Det betød, at danske klubber har været ude efter at hente ham tilbage til Superligaen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020