• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Frygt i Madrid: Stjernen kan misse Liverpool-brag

Foto: Getty Images

Real Madrid kan risikere at undvære en af holdets helt store profiler til megakampen mod Liverpool i Champions League.

Af Jacob Quvang

Thibaut Courtois var vel nok kampens bedste spiller, da Real Madrid tilbage i maj sidste år vandt Champions League-finalen 1-0 over Liverpool.

Her var han en mur i målet, og derfor vil der ikke være noget at sige til, hvis Liverpool-spillerne vil være en smule psykede, når de to hold brager sammen i Champions League-ottendedelsfinalen den 21. februar på Anfield.

Det kan dog blive uden Courtois i Real Madrid-målet. Belgieren er nemlig stærkt tvivlsom til kampen. Det skriver spanske Marca.

Courtois stod ikke på mål, da Real Madrid søndag højest overraskende tabte til Mallorca. Dette skyldtes, at Courtois blev skadet i venstre hofte under opvarmningen til kampen, hvilket forhindrede ham i at deltage i kampen.

De første scanninger er ikke ligefrem lovende for Madrid-keeperen, og mandag skal han scannes igen. Her får han og klubben svar på, hvor alvorlig skaden er, men meldingerne er, at man ikke er alt for optimistisk. 

I værste fald kan Liverpool-kampen den 21. februar være i fare, men inden da skal Real Madrid også spille VM for klubhold, hvor man onsdag møder Al Ahly - her ventes det i hvert fald at blive uden Courtois.

Skulle Courtois misse Liverpool-braget den 21. februar, så er forventningen, at han i hvert fald bliver klar til returopgøret, som først spillet den 15. marts.