Foto: Getty Images
Champions League

Før FCK-brag: Det har Tuchel endnu ikke besluttet

Bayern München kommer ikke til at undervurdere FC København. Det fastslår både Thomas Tuchel og Konrad Laimer på tirsdagens pressemøde forud for opgøret mod FCK onsdag aften.

Det var lige ved og næsten for FCK, da Bayern München var på besøg i Parken. 

Men i sidste ende måtte københavnerne se sig slået med 2-1 mod de tyske mastodonter. 

Og hvis man i FCK-lejren tror, at sydtyskerne undervurderer dem frem mod onsdagens møde på Allianz Arena, så kan man godt tro om igen. Det fastslår Bayern-midtbanespiller Konrad Laimer på tirsdagens pressemøde. 

- Som vi så i sidste opgør, så er FCK et virkelig godt hold, som vi tager meget seriøst. Vi kommer til at være forberedt. Det er en Champions League-kamp, og vi skal spille op til vores bedste for at vinde. 

Bayern München har allerede sikret sig førstepladsen i gruppen, men det betyder ikke, at det ikke er en vigtig kamp for Laimer og co. 

- Det er en Champions League-kamp. Bare at høre melodien, bære Bayern-trøjen, og gå ud til en kamp på dette stadion er nok til at man vil vinde.

Alligevel afviser cheftræner Thomas Tuchel ikke, at han laver nogle rotationer i sin holdopstilling til opgøret mod FCK. Det er der endda meget, der kunne tyde på, antyder han. 

- Vi har allerede vundet gruppen, men vi vil ikke sende et signal om, at det er mindre vigtigt for os. Hvis vi foretager ændringer, er det bare for at holde sulten oppe. Vi har endnu ikke besluttet, hvor meget vi kommer til at rotere.  

Den tyske cheftræner forventer da også en tæt og jævnbyrdig kamp mod FCK, når de kommer på besøg på Allianz Arena i morgen.

- FCK har haft et virkelig godt gruppespil indtil videre. Det var virkelig vigtigt, at vi vandt der. Alle kampe har været tætte indtil videre, og det forventer vi også at det bliver i morgen. 

Opgøret mellem Bayern München og FC København fløjtes i gang onsdag aften klokken 21:00 dansk tid.