• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Guardiola: Det bliver nemmere at vinde CL nu

Foto: Getty Images

Manchester City-manageren regner med, at det første Champions League-trofæ til den engelske storklub var det sværeste.

Af Oliver Okstrøm

Pep Guardiola kunne i sidste sæson endelig løfte Champions League-trofæet med Manchester City efter syv år i klubben. Tidligere har han også vundet titlen med Barcelona to gange, og derfor ved han, hvordan det nu bliver for dem.

Ved pressemødet forud for Citys kamp mod Røde Stjerne i førnævnte turnering blev han spurgt til, hvorvidt det nu ville blive sværere for dem.

- Nej, nemmere. Det er svært med den første. Det var noget, der var helt utroligt for os, fortæller Guardiola ifølge Sky Sports, ligesom det har betydning for, hvordan det går på ledelsesgangene i klubben.

- Om bestyrelsen, formanden og direktøren er rolige? Det er fint. De spiller ikke, lyder det fra den catalanske manager.

Han kommer desuden ind på, at City-mandskabet kommer til at undvære Mateo Kovacic, John Stones og Jack Grealish til opgøret mod serberne, selvom de alle er i fremgang fra deres skader.

Der er desuden håb for, at de kan være med mod Nottingham Forest, men Guardiola minder om, hvordan det er gået i de foregående kampe, hvor de har vundet alle fem kampe i Premier League i den nye sæson.

- Se på, hvad vi har bevist uden dem i de seneste kampe. Men forhåbentlig kan de snart være tilbage, fordi vi har brug for konkurrencen, forklarer Pep Guardiola.

Citys styrke er da også noget, som stiller spørgsmålstegn ved, om der er nogen, der kan true dem. Læs mere om det her.