• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Højlund fremhæver: Dét er Neestrups store kvalitet

Foto: Getty Images

Rasmus Højlund roser FC København og Jacob Neestrup for det seneste års succes.

Af Lars Gram-Hanssen

2023 har været et fantastisk år for Rasmus Højlund, og det samme gør sig også gældende for Manchester United-angriberens tidligere klub FC København. 

"Løverne" har kvalificeret sig til Champions League for anden sæson i træk, og det er noget, der glæder Rasmus Højlund. 

- Ja, stort tillykke til dem. Det ligner, at projektet fungerer, og jeg har to yngre brødre, der kommer. Så det ser godt ud, og jeg følger med, siger Rasmus Højlund til Viaplay. 

Jacob Neestrup har haft stor succes i sit første år som cheftræner for FC København, og ifølge Rasmus Højlund er der én særlig kvalitet, der gør Neestrup til en dygtig træner. 

- Han er en målrettet fyr. Han er utroligt passioneret, og han vil dig egentlig bare det bedste. Han er utroligt ærlig og passioneret, og også dygtig. Men jeg føler, at hans ærlighed nok er det, der gør ham til en virkelig, virkelig dygtig træner, siger Rasmus Højlund. 

I interviewet bliver Rasmus Højlund også spurgt til, hvem han skal ringe til for at sikre, at hans brødre kommer på banen, når FC København møder Manchester United i Champions League. 

- Forhåbentlig skal jeg ikke ringe til nogen. Jeg håber, at de gør deres, og så kan de forhåbentligt komme på banen og få nogle minutter, lyder svaret fra Rasmus Højlund. 

Den 20-årige Manchester United-dansker kan i aften spille sin syvende landskamp, når Danmark tager imod San Marino i Parken.