Video : Tipsbladet
Champions League

Isaksen nedlagde Bayern: De havde krise over ham

Gustav Isaksen havde en afgørende fod med i spillet, da Lazio slog Bayern München med 1-0. Nu høster danskeren roserne i de italienske medier.

Det tog sin tid, men Gustav Isaksen virker langsomt, men sikkert, til at have fundet sine fødder i støvlelandet. 

Hvis man var i tvivl, satte han i hvert fald en tyk streg under sit potentiale i går, da han fremtvang det straffespark, der udløste det røde kort til Dayot Upamecano og straffesparket til Lazio, som Ciro Immoible eksekverede på sikker vis til slutresultatet 1-0.

Ifølge Gazzetta dello Sport var danskeren da også en af kampens helt store oplevelser. Gustav Isaksen scorer nemlig karakteren 7, der kun bliver overgået af kampens enlige målscorer Ciro Immobile og kampens offiicielle man of the match, Matteo Guendouzi, der begge scorer 7,5.

- Det var ham (Gustav Isaksen, red), der fremtvang straffesparket. Han missede en stor chance, han skulle have scoret på, men han var konstant farlig og udfordrende, og han startede en krise i Bayern Münchens defensiv, lyder det fra Gazzetta. 

Den tidligere FC Midtjylland-profil var da også selv en lykkelig mand efter slutfløjtet.

- Jeg havde ikke forventet det. Det er en drøm for mig. Jeg er meget lykkelig for at have vundet denne her svære kamp. Vi gjorde det virkelig godt, og vi gjorde det svært for dem, fortæller danskeren til Prime Videos. 

Men selvom Gustav Isaksen ikke ligefrem havde forventet sejren, var hans tro på det stor allerede inden opgøret. Det kan du læse mere om her