• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Tipsbladet.dk .

Karakterer: FCM-joker strålede mod Atalanta

Foto: Getty Images

Vi zoomer ind på tirsdagens møde mellem Atalanta og FC Midtjylland i Champions League, hvor flere af det midtjyske spillerede leverede en stærk præstation.

Af Tipsbladet.dk .

Jesper Hansen - 4 bolde
Jesper Hansen har haft meget at se til i Champions League-turneringen, men han havde ikke helt så travlt tirsdag aften. Tog dog sikkert de ting, der var, og i slutfasen tog han på højeste niveau et forsøg fra Zapata. Flot kamp af FCM's sidste skanse, der ikke kunne gøre noget ved udligningen.

Joel Andersson - 4 bolde
Han blev overløbet et par gange i Bergamo, men spillede ellers en flot kamp. Var stærk i defensiven, og han fik prikkede et par bolde i sidste øjeblik, inden det blev rigtig giftigt. Virkede aggressiv og tændt, og han spillede rigtig godt over hele kampen.

Manjrekar James - 5 bolde
Man kunne godt frygte, at FC Midtjylland virkelig ville mangle Erik Sviatchenko i sådan en kamp, men hold da op hvor spillede James en god kamp. Lukkede helt af i størstedelen af kampen, vandt sine dueller og turde også at gå længere frem i perioder. En stor kriger og sikke en erstatning for Sviatchenko.

Alexander Scholz - 5 bolde
Var også en stor del af, at Atalanta i 70 minutter ikke havde ret meget. Var virkelig stærk i duellerne, og så scorede han et fantastisk mål efter nedtagningen fra Sory Kaba. Høj klasse.

Paulinho - 4 bolde
Fik i perioder Atalantas ellers farlige kanter til at se ordinære ud. Han lukkede godt af, og han scorer højt, selvom han ikke var helt så meget med i offensiven, som vi kender ham.

Læs også:TV: Scholz smadrer FCM foran

Daniel Høegh - 6 bolde
Her kan man virkelig tale om at gribe chancen. Blev kastet for løverne i en svær udekamp i Champions League, men han var fuldstændig suveræn. Utrolige tacklinger, god fysik, aggressivitet og sikker i luften. Det dufter af MANGE flere minutter!

Anders Dreyer (ud. 82´) - 4 bolde
Han søgte lidt mere ind i banen i Bergamo, og det klædte både Dreyer og FCM-spillet. Burde have scoret på en halv friløber i første halvleg, men generelt spillede Anders Dreyer en flot kamp.

Mikael Anderson - 4 bolde
Han spillede en rigtig flot kamp og vandt mange dueller og andenbolde. Var aggressiv og dygtig i presset, og så fik han taget tempoet ud af kampen et par gange, hvor Atalanta livede op.

Frank Onyeka - 5 bolde
En virkelig flot præstation af Onyeka. Man ved bare hvad man får med ham inde på midten. Masser af hårdt arbejde, masser af dueller og masser af styrke. Han vandt ikke alt, han gik ind i, men hvor var han vigtig endnu en gang!

Awer Mabil - 4 bolde
Lidt som Dreyer havde han fået besked på at søge ind i banen, og det gjorde Mabil godt. Spillede en flot kamp med mange gode løb og udfordringer, og han fik brudt et par bolde på afgørende tidspunkter.

Læs også:Ærlig FCM-boss: Det er jo ikke drømmen det her

Sory Kaba - 3 bolde
En fremragende detalje ved målet, hvor han bruger sin fysik til at lægge bolden af til Scholz, der kunne banke bolden i nettet. Var stærk og fysisk, men han tog igen mange forkerte løb, og ofte befandt han sig i forkerte positioner. Dog klart en af de bedre præstationer fra Sory Kaba.

Lasse Vibe (ind 67´) - 2 bolde
Ikke noget godt indhop - så kort kan den skæres.

Nicolas Madsen (ind 82´) - UB

Gustav Isaksen (ind 82´) - UB

Brian Priske - 5 bolde
Virkelig godt set at bringe Daniel Høegh og James fra start, og han virkede til at have sat sit hold rigtig godt op. Taktisk tog de pusten fra et italiensk powerhold, og genistregerne gav første CL-point.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladet.dk’s skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation.
0 bolde: Uacceptabelt.
UB: Uden for bedømmelse på grund af for kort tid på banen.

Læs også:AaB-klippe holdt mestrene i skak: Der venter en ny slåskamp

Læs også:Startopstillinger: FCM har kanin i hatten mod Atalanta

Læs også:Landsholdsanfører hylder FCM: De formede mig