• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager & Jacob Quvang

Lægger sig fladt ned: Det var ikke en 100% Vavro

Foto: Getty Images

Denis Vavro spillede ikke nogen god første halvleg mod Manchester United, og det var han også selv klar over.

Af Victor Risager & Jacob Quvang

Tipsbladet i Parken

Denis Vavros onsdag aften startede som et mareridt, men sluttede som et eventyr. 

FCK-stopperen spillede en forfærdelig første halvleg mod Manchester United, hvor han lavede nogle ukarakteristiske fejl og helt specifikt kostede 2-0-målet, som blev sat ind af Rasmus Højlund.

Her headede han en Manchester United-omstilling i gang, og kort tid efter lå bolden bag Kamil Grabara i målet. Efter kampen var Denis Vavro en af de FC København-spillere, som stoppede op i mixed zone for at tale med pressen, og her lagde han sig fladt ned over sin præstation i første halvleg.

- Første halvleg står jeg tilbage med en dårlig følelse af. Deres andet mål er mit, vil jeg sige. Det er min fejl, siger han og fortsætter:

- Det var ikke 100 procent Denis Vavro i dag på banen i første halvleg. Jeg har ikke noget problem med at sige det. Men nu skal vi forberede os mod Brøndby-kampen søndag. Sidste gang tabte vi, og jeg missede straffe, nu skal vi vinde.

- Jeg er bare så glad for, at vi vinder vores første kamp i Champions League i de her to sæsoner. Om jeg er tilfreds med min præstation? Nej. Men for holdet? Ja.

Sejren var, som han siger, FC Københavns første i Champions League i dette gruppespil og i sidste års udgave, og der er ingen tvivl om, at den må pynte på selvtilliden. FC København viste nemlig fremragende moral ved først at komme tilbage nede med 0-2, og siden vende et 2-3-nederlag til en 4-3-sejr takket være to sene mål.

Manchester United har efterfølgende fået masser af kritik, men en af de spillere, som trods alt rejser hjem fra København med skindet på næsen er Rasmus Højlund, som scorede Manchester Uniteds to første mål.

Og Højlund - han er en hård nød at knække, indrømmer Denis Vavro.

- Det er svært at spille mod ham. Han er virkelig stærk og et stort talent fra dansk fodbold. Han har fart, gode afslutninger og alt. Han er en topspiller. Han scorede to mål og fik en chance, hvor hvis han scorede det tredje, var det måske slut for os.

Højlund sendte dog sit forsøg snert forbi Grabaras mål, og resten er historie.