• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Malte L. Nørgaard

Neestrup hylder Haaland: Er måske verdens bedste

Foto: Getty Images

FC Københavns træner, Jacob Neestrup, har stor respekt for Erling Haaland.

Af Malte L. Nørgaard

FC Københavns forsvar har haft forholdsvis store udfordringer i denne sæson, hvor holdet har lukket 17 mål i de første 11 Superliga-kampe.

Onsdag aften bliver københavnernes forsvar sandsynligvis udfordret på ny, når de møder Manchester City og Erling Haaland, der har revet Premier League i stykker i denne sæson.

Derfor er det også med en god portion respekt, at de danske mestre er rejst til England, siger FC Københavns træner, Jacob Neestrup, til klubbens officielle hjemmeside.

- Haaland er måske verdens bedste angriber lige nu, så vi må prøve at begrænse hans muligheder for at komme til afslutninger, men vi fokuserer ikke kun på ham. Vi skal også forberede os på ti andre, som udgør deres stærke kollektiv, som vi skal kunne modstå med vores kollektiv.

- Alle kan se, at Manchester City er en stor mundfuld, som har en række verdensklassespillere, men det er et klassehold, uanset hvem de spiller med. Jeg er især imponeret over, at de udgør er et meget stærkt kollektiv, og de er meget systematiske, både når de forsvarer og angriber.

Manchester City har scoret imponerende 29 mål i de første otte Premier League-kampe, mens de har scoret yderligere seks i de første to Champions League-kampe. Det er altså en voldsom offensiv, der venter FC København onsdag aften klokken 21.