Overraskelse i Rusland og lammetæv i Ukraine

Der er blevet spillet to tidlige kampe i tirsdagens Champions League-runde. Læs hvordan det gik her.

Vi starter i Rusland, hvor Atletico Madrid var på besøg hos Lokomotiv Moskva på RZD Arena.

Her kunne Atletico Madrid ligge afstand mellem top og bund, hvis de hev en sejr med hjem til Spanien.

Og det startede planmæssigt for Diego Simeones mandskab, da Jose Gimenez headede udeholdet foran 1-0 efter 18 minutter.

Men blot få minutter senere fik hjemmeholdet straffe via et VAR-gennemtjek. Og så kunne Anton Miranchuk udligne til 1-1.

Atletico Madrid pressede på resten af kampen for at få den afgørende scoring, men trods gode muligheder, så blev det til en overraskende pointdeling, der ikke rykker det store i stillingen i Gruppe A.

I Ukraine var der øretæver i luften, da Mönchengladbach var på besøg i Donetsk hos Shakhtar.

Efter bare 26 minutter spil var kampen reelt lukket med 0-3 til gæsterne, og da de første 45 minutter var gået stod der 0-4 på resultattavlen.

Det blev ikke meget bedre for hjemmeholdet i anden halvleg, hvor Alassane Plea med kampens sidste mål og sit tredje i kampen lukkede og slukkede med tenniscifrene 0-6.

Dermed topper de Gruppe B foran Inter og Real Madrid, der spiller senere i aften.