Champions League clbold.dk

- Pochettino er nødt til at komme ud af den klub

Foto: Getty Images

Efter onsdagens Champions League-brag mellem Manchester City og Paris Saint-Germain har Jamie Carragher opfordret Mauricio Pochettino til at komme væk fra den franske storklub.

Af clbold.dk

Paris Saint-Germain tabte onsdag med 2-1 til Manchester City i Champions League, og dermed slutter pariserne på andenpladsen i gruppe A. 

Det franske storhold risikerer nu at løbe ind i eksempelvis Bayern München eller Liverpool i ottendedelsfinalen. Inden braget på Etihad Stadium var Mauricio Pochettino da også genstand for et hav af rygter, idet Manchester United angiveligt ønsker at ansætte argentineren som Ole Gunnar Solskjærs afløser. 

Og efter onsdagens brag i Manchester kom den tidligere Liverpool-stjerne Jamie Carragher så med en klar opfordring til Mauricio Pochettino.

- Pochettino er nødt til at komme ud af den klub. Hvis han har muligheden for at tage til Manchester United... hvis det var mig, så ville jeg være væk allerede i morgen. Det ville jeg helt ærligt. På grund af de tre stjerner [Messi, Mbappé og Neymar, red.], lød det således fra Carragher i CBS Sports-studiet. 

Et hold i ubalance
Arsenal-legenden Thierry Henry var også i studiet, og franskmanden var enig med Jamie Carragher i, at Paris Saint-Germains offensive stjerner ødelægger balancen på holdet.

- Du kan ikke forsvare med syv spillere, hvis du ønsker at vinde Champions League. Det er umuligt. Jeg er ligeglad med, hvem du er. Backerne er udsatte, så det er praktisk talt tre-mod-én eller tre-mod-to. Hold, der vinder trofæer, især Champions League, har en fronttrio, der står bag bolden, lød det således fra Henry.

- På den måde vil backerne føle sig mere komfortable, i forhold til hvad der sker bag dem. Men lige nu er de for udsatte. Hold i den franske liga kan ikke straffe dem, men det kan Manchester City.

- Med det hold får Pochettino nogle gange ikke lov til at være Pochettino. Hvordan tager man Messi, Mbappé eller Neymar ud? Så han satte Angel Di Maria ind på midtbanen. Men han var udsat og hjalp ikke. 

Også den tidligere engelske landsholdsstjerne Michael Owen var enig i, at Mauricio Pochettino har meget lidt råderum og frihed med det nuværende Paris Saint-Germain-mandskab.