• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Kenneth Jensen

Modstander i angreb på Kamil Grabara: Lorte-keeper

Foto: Getty Images

FC København-målmand Kamil Grabara er ikke i høj kurs i det tyrkiske, hvor både fans og modspillere er utilfredse med polakken.

Af Kenneth Jensen

Først gjorde han sig upopulær, da han i sjov sagde, at han havde hørt fra en ven, at Fenerbahces fans laver mere larm end Galatasarays. Og siden gik det fra ondt til værre, da Kamil Grabara efter opgøret kaldte Galatasaray for et "shit hole" på Instagram, inden han rettede sit opslag til "shit game".

Siden er det altså kommet frem, Galatasarays bestyrelse diskuterer Kamil Grabara, og om man kan gøre noget ved keeperen. Samtidig delte polakkens kæreste nogle af de mange trusler, hun har modtaget, efter Kamil Grabaras udtalelser.

Og nu er det så brasilianeren Tete, der går i rette med Kamil Grabara.

Tete var afgørende i, at Galatasaray kom tilbage i opgøret mod FC København. Først assisterede han 1-2 målet, inden han selv sparkede bolden i kassen til slutresultatet 2-2.

Til TNT Sports Brasil er Tete citeret for at sige om Grabara:

- Han spiller for et hold, jeg ikke engang kender. Jeg sagde til ham, at han kunne finde bolden i bunden af målet. Lorte-keeper, lyder det fra Tete til TNT Sports Brasil.

Ifølge en ekspert i tyrkisk fodbold er en af årsagerne til, at der er så stor opstandelse mod Grabaras udtalelser, at han taler direkte ind i stoltheden af den tyrkiske fankultur. Han rammer en nerve. Læs den historie her.

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen kalder det for tonedøvt og smagløst, at Galatasarays præsident har sat fokus på Grabara i stedet for at fokusere på de fans, der har sendt dødstruler til målmanden.

Kamil Grabaras opslag kan du se herunder.

Den polske keeper kommer igen på en svær opgave, når Brøndby IF og FC København tørner sammen. Du kan læse optakten til kampen her.