Foto: Getty Images
Champions League

Tidligere Barcelona-spiller er helt vild med FCK

Emmanuel Petit udpeger FCK som et af de hold, der har imponeret ham mest i dette års Champions League.

FCK blev ikke spået mange chancer i Champions League i en gruppe med Bayern München, Manchester United og Galatasaray.

Alligevel befinder FCK sig i en favorabel position til at gå videre fra den svære gruppe med bare to kampe tilbage. 

Det er heller ikke gået den tidligere Arsenal, Barcelona og Chelsea-spiller Emmanuel Petits næse forbi. Han peger på danskerne som en af de helt store overraskelser i dette års Champions League.

- FC København har skilt sig ud. De havnede i en svær gruppe, og de var uheldige med ikke at hente point på Old Trafford, og de slog Manchester United på hjemmebane. De er et godt hold. De har ikke store navne, men de har et godt hold. 

Udover FCK fremhævede Petit også et spansk hold, der imponeret franskmanden.

- Jeg synes Real Sociedad har været imponerende. De gør det både godt i Champions League og i La Liga, hvilket er en overraskelse for mig. Jeg synes, de spiller strålende fodbold. 

Sidst, men ikke mindst, nævnte han også et hold fra sit eget hjemland, der blandt andet har slået franskmandens tidligere klub Arsenal. 

- RC Lens fortjener også en hyldest. De har været ude af Champions League i mere end tyve år, og det er bare få år siden, at de spillede i den næstbedste række i Frankrig. Det er helt vildt, at se dem i Champions League, når man tænker på klubbens budget. 

FCK spiller onsdag aften klokken 21 mod Bayern München, og her skal det blive spændende, om danskerne kan levere endnu en overraskelse.