Champions League Lars Gram-Hanssen

Tordner mod Messi: Skammer du dig ikke?

Foto: Getty Images

Rafael van der Vaart er stærkt utilfreds med Lionel Messis attitude og arbejdsindsats i Paris Saint-Germains 2-1-nederlag til Manchester City.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain tabte onsdag med 2-1 til Manchester City, og efterfølgende blev parisernes superstjernetrio kritiseret for ikke at deltage nok i det defensive arbejde. 

Både Jamie Carragher og Thierry Henry var eksempelvis ude med riven, og også Rafael van der Vaart var stærkt utilfreds. Den tidligere hollandske landsholdsstjerne var således særligt fortørnet over Lionel Messis præstation.

- Den gjorde mig bare trist. Det er et spørgsmål om vilje. Enten har du viljen eller også har du ikke. Hvis han ikke scorer eller assisterer, så har det været en skidt kamp for ham. Neymar er anderledes, han gør mere. Det samme med Mbappé. Af en eller anden årsag fungerer det bare ikke med Messi og PSG, lyder det således, ifølge Ziggo Sport, fra Rafael van der Vaart.

Trasker bare rundt
Rafael van der Vaart var særligt irriteret over Lionel Messis kropssprog. 

- Han spadserer rundt på banen, og jeg sidder bare og tænker: 'Skammer du dig ikke?' Jeg er begyndt at blive vred på Messi. Og det er en skam, for en spiller som ham kommer aldrig til at blive født igen. Det begyndte allerede med Ronald Koeman [i Barcelona, red.]. Det var faktisk en nedlæggelse af arbejdet, og for en spiller som Messi er det ikke i orden, lyder det således fra Rafael van der Vaart.

Bør gøre som Ronaldo
Ifølge Rafael van der Vaart bør Lionel Messi lade sig inspirere af sin evige rival, Cristiano Ronaldo. 

- De er fuldstændigt forskellige spillere, men Ronaldo kæmper. Han ønsker at løfte sit hold til det næste niveau, lyder det således fra hollænderen. 

Lionel Messi har scoret fire mål i 10 kampe siden skiftet til Paris Saint-Germain.