• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Sebastian Stanbury

Boilesen: Brøndby er min klub

Boilesen: Brøndby er min klub
Foto: Lars Poulsen / Polfoto

På trods af en del kontroverser i forbindelse med Nicolai Boilesens skifte til Ajax, har det unge forsvarstalent stadig følelser for Brøndby

Af Sebastian Stanbury

Det var ikke noget simpelt skifte, da 18-årige Nicolai Boilesen efter nytår byttede Brøndby IF ud med Ajax Amsterdam. Brøndby krævede længe en så høj kompensationspris for det unge talent, at handelen var tæt på at gå vasken. Alligevel har Boilesen ingen problemer med klubben fra Vestegnen den dag i dag.

- Brøndby og jeg har ikke noget udestående. Jeg føler det samme for Brøndby, som jeg gjorde inden jeg tog afsted. Det er min klub i Danmark. Jeg følte, jeg havde brug for nye udfordringer, og det kunne jeg få i Ajax, hvor der er fantastiske faciliteter og fantastisk træning, siger Nicolai Boilesen til tipsbladet.dk.

Hele efteråret var der massiv interesse for forsvarstalentet fra både danske og udenlandske klubber, men Boilesen selv synes ikke, det påvirkede ham spillemæssigt.

- Jeg prøvede at abstrahere fra det, for da sommerens transfervindue lukkede, vidste jeg, at jeg uanset hvad ikke kunne komme afsted før januar. Jeg prøvede at udelukke, så meget som jeg kunne og lade min agent, min far, Ajax og Brøndby prøve at finde ud af det. Selvfølgelig var det ikke sjovt, men jeg fik lukket det meget godt ude, siger Nicolai Boilesen.

Læs også: Millionkrav blokerer for Brøndby-stjerneskud:

Læs også: Boilesen glæder sig til Ajax-debut: