Bedst/værst: Danske bank og usynlig verdensstjerne

Tipsbladet zoomer ind på EM-kampen mellem Danmark og Tyskland.

0-2 Lea Schüller (56.)

0-3 Lena Lattwein (78.)

0-4 Alexandra Popp (86.)

Danmarks bedste:
Målmand Lene Christensen var ubetinget Danmarks bedste spiller, indtil hun gik fejl af det hjørnespark, der førte til det tyske 2-0-mål. Det gav naturligvis nogle ridser i lakken, men hun var den danske spiller med flest vellykkede aktioner. Hun var afgjort også den, der havde mest at lave. Pernille Harder? Hende så man næsten ikke.

Danmarks værste:
Der var mange danske spillere, der ikke ramte niveauet i EM-åbningskampen mod Tyskland, men særligt Stine Ballisager må sove dårligt i nat. Det var ikke hendes skyld, at Danmark tabte, men hun lavede en kæmpe fejl, da tyskerne bragte sig foran 1-0 i første halvleg, og det rystede den 28-årige midtstopper, der virkede groggy resten af kampen. Sanne Troelsgaards præstation er der heller ikke meget pænt at sige om.

Kampens detalje:
Tre stolpeskud på under 13 minutter. Hvor ofte ser man lige det? Det gjorde man denne fredag aften i London, hvor det tyske landshold i lange perioder udsatte danskerne for et sandt bombardement. Heldigvis var træværket i dén grad med danskerne, og derfor kunne Tyskland tre gange se målrammen stå i vejen i kampens begyndelse.