Foto: Getty Images
EM

Bendtner: Hvordan vil Hjulmand løse det problem?

Det står klart for Nicklas Bendtner, at Danmark skal spille med to angribere til det kommende EM.

Danmark er klar til EM-slutrunden til sommer i Tyskland, og det står også klart, hvem de danske drenge skal møde i gruppespillet. Her skal de op mod England, Serbien og Slovenien, og hvis det står til den tidligere landsholdsspiller Nicklas Bendtner, så er det tydeligt, hvad der skal til, hvis Danmark skal have et godt EM.

Det fortæller han om i sin podcast 'Stolpe ind'.

- For at vi skal have succes, så kræver det, at vi har alle mand klar, lyder det fra den forhenværende bomber.

Særligt er det også vigtigt for ham, at man kan have specielt Rasmus Højlund og Jonas Wind klar til at spille - og helst samtidig. Det er også noget, som vil give en opgave til landstræner Kasper Hjulmand, forklarer Bendtner.

- Vores to angribere skal være klar, fordi ellers får jeg svært ved at se, hvordan vi skal strikke et mål sammen. Jeg har fem-seks stykker, som jeg i hvert fald ved, at han starter med med stort set 1000 procents garanti, siger han og fortsætter:

- Og så resten, der er jeg lidt i tvivl, hvordan han vælger. Eksempelvis oppe på midtbanen. Hvordan løser han problemet, når han godt ved, at vi både skal have Wind og Højlund til at spille, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Selv nåede den tidligere Arsenal- og Juventus-spiller at være med til ét EM. Det var tilbage i 2012, hvor han scorede to mål og lagde op til et enkelt.

Kasper Hjulmand har efter lodtrækningen været ude og fortælle om Danmarks målsætning. Læs mere om det her.