Video : Tipsbladet
EM

Dansk ottendedelsfinale? Sådan sikrer du billetter

Nu er der nyt omkring, hvordan du sikrer dig en billet til, hvis Danmark skulle kvalificere sig til ottendedelsfinalen ved EM-slutrunden i Tyskland.

Danmark med en sejr mod Serbien på tirsdag spille sig i ottendedelsfinalen.

Alt er dog stadig i spil inden sidste spillerunde, hvor Danmark kan nå at blive alt fra nummer sidst til nummer et i gruppen. 

Det mest realistiske scenarie er dog, at det danske landshold bliver 2'er i gruppen og dermed skal spille ottendedelsfinale den 29.juni i Dortmund. Hvis det bliver tilfældet, er der netop udarbejdet et program for, hvordan du kan sikre dig en billet til en potentiel ottendedelsfinale med dansk deltagelse. 

På onsdag fra klokken 8-14 vil fans med 260 loyalitetspoint få adgang til billetsalget

På onsdag fra klokken 15-21 vil fans, der bliver udtrukket via en "vægtet lodtrækning", få adgang til billetsalget. 

Hvis det stadig ikke er lykkes dig at sikre dig billet efter onsdag, vil der torsdag fra klokken 8-12 blive trukket lod om at få adgang til billetter i en åben lodtrækning. 

Du kan læse meget mere om, hvordan du kommer med i puljen om billetter til en potentiel dansk ottendedelsfinale LIGE HER. 

Vinder Danmark gruppen, skal de først spille ottendedelsfinale den 30.juni i Gelsenkirchen, mens de skal spille den 1. eller 2. juli i München. hvis de skulle gå videre fra gruppen på en tredjeplads.