Video : Tipsbladet
EM

Modric angriber dommer: Vi fortjente det ikke

Luka Modric retter kritik mod dommer Danny Makkelie.

Kroatien var på vej mod en 1-0-sejr og avancement ved EM, men i otte minutters overtid af mandagens opgør udlignede Mattia Zaccagni for Italien, hvorfor kroaterne nu i stedet balancerer på randen af knockout.

Luka Modric, der selv stod bag Kroatiens scoring, forstår ikke, at dommer Danny Makkelie fandt det nødvendigt at lægge så meget tid til kampen.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige. Fodbold er grusomt, det blev vist i dag (i går). Jeg ved ikke, hvor dommeren fandt otte minutters forlænget spilletid. Vi fortjente ikke at lukke dette mål ind.

- Hvis man skal ryge ud, så lad os gøre det, som vi gjorde i dag (i går). Men det er ingen trøst. Fodbold er grusomt, siger han til HRT.

Midtbanegeneralen undskyldte i samme ombæring over for de kroatiske fans.

- Vi vidste, at de var bag os. Vi takker dem meget, og vi er kede af, vi ikke vandt. Teoretisk set kan vi stadig gå videre til ottendedelsfinalen, men i den sidste kamp i det 98. minut... Fodbold er grusomt.

De fire bedste treere går videre til ottendedelsfinalen.

Med sine to point er Kroatien derfor afhængige af, at Tjekkiet taber til Tyrkiet, og at Slovenien taber med minimum tre mål til England i den sidste gruppekamp.