18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
EM

Ukraine - Belgien

Alle fire hold er på tre point i EM's Gruppe E inden tredje og sidste kamp. Kan Ukraine levere overraskelsen mod gruppefavoritterne Belgien?

Kampfakta:
Kampstart: Onsdag klokken 18:00
Spillested: MPH Arena, Stuttgart
Dommer: Anthony Taylor, England
På TV: TV2 Sport X

Holdnyt:
Ukraine:
Spændingen lever i bedste velgående i EM’s Gruppe E inden tredje og sidste spillerunde. Ja, faktisk kan det ikke blive meget tættere.

Rumænien, Belgien, Slovakiet og Ukraine står alle noteret for tre point efter de to første kampe, og er dermed kun adskilt af målscoren.

I det regnskab står Ukraine svagest i billedet, selvom de senest spillede sig tilbage i EM-varmen med en dramatisk 2-1 sejr over Slovakiet, i et opgør, hvor de ellers endnu engang kom skidt ud af starthullerne.

Rebrovs mandskab tabte nemlig hele 3-0 til Rumænien i første kamp. Et resultat, som nok var et mål eller to for stort, men som ikke desto mindre har sat ukrainerne i den mest besværlige situation af alle fire hold i Gruppe E.

Hvis Slovakiet og Rumænien ellers kan blive enige om at dele i porten i gruppens andet opgør, skal Ukraine besejre gruppefavoritterne Belgien for at spille sig videre til ottendedelsfinalen.

Får vi til gengæld en vinder i det andet opgør, er Ukraine videre med uafgjort mod Belgien.

Der er lagt op til en spændende onsdag aften, hvor der formentlig vil blive kigget en del livescore ude på bænken.

Én ting er dog sikker. Ukraine skal sørge for at levere langt bedre end de gjorde i turnerings tre første halvlege.

Vitaliy Mykolenko så til fra bænken med en skade senest, men meldes tilbage i fulde omdrejninger her til tredje gruppekamp.

Belgien:
‘’Les Diables Rouges’’ var forventet at skulle glide ubesværet igennem den mildest talt halvbløde Gruppe E, men med et voldsomt overraskende nederlag til Slovakiet i første kamp, kan belgierne se frem til en nervepirrende sidste spillerunde.

Belgiens indsats mod Slovakiet var åbenlyst ikke god nok, men dårligere var den altså heller ikke. Lukaku alene havde mere end nok chancer til at skaffe alle tre point, men både VAR og målmanden stod i vejen gang på gang.

Den store angriber fandt heller ikke vej til netmaskerne senest på trods af flere gode muligheder, men med en ganske overbevisende indsats, og mål fra Tielemans og De Bruyne tog Tedescos tropper en forventelig og fortjent sejr på 2-0.

Belgien spiller sig videre til ottendedelsfinalen med bare et enkelt point mod Ukraine, men hvis de skal ende på den førsteplads, som var forventet af dem på forhånd, kræver det, at de leverer et bedre resultat end Rumænien gør mod Slovakiet.

Dodi Lukebakio afsoner karantæne i dette opgør efter to gule kort i de to første kampe, mens Axel Witsel og Thomas Meunier begge sad ude med skader senest.

Karantæner:
Ukraine: Ingen
Belgien: Dodi Lukebakio

Bud på startopstillinger:
Ukraine (4-3-3): Trubin - Tymchyk, Zabarnyi, Matvienko, Mykolenko - Sudakov, Zinchenko, Shaparenko - Yarmolenko, Dovbyk, Mudryk

Belgien (4-2-3-1): Casteels - Castagne, Faes, Vertonghen, Theate - Tielemans, Onana - Doku, De Bruyne, Trossard - Lukaku

Dom:
Mens der i gruppens andet opgør snildt kunne blive konsensus om en pointdeler, er snakken en lidt anden her.

Ukraine skal vinde, hvis Rumænien og Slovakiet spiller uafgjort, mens Belgien skal gøre det bedre end Rumænien for at vinde gruppen.

Ukrainerne har ikke imponeret synderligt indtil videre med tre halvlege ud af fire på et særdeles lavt niveau, mens Belgien på trods af nederlaget til Slovakiet, har set anderledes farlige ud.

Romelu Lukaku har allerede fået tre mål annulleret af VAR, mens han i begge kampe er kommet frem til et væld af chancer.

Denne gang får den store angriber hul på bylden i en sikker belgisk sejr.

2-0 til Belgien.

Spilforslag:
Romelu Lukaku scorer til odds 1.83 ved NordicBet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.