• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Eriksen og Inter er klar til semifinalen

Foto: Getty Images

Inter er det første hold, der er klar til Europa League-semifinalen i denne sæson efter en 2-1-sejr over Leverkusen.

Af Oliver Okstrøm

Inter sikrede sig mandag aften adgang til semifinalen i Europa League, da det blev til en 3-1-sejr over tyske Bayer Leverkusen.

Her var det en kamp, hvor danske Christian Eriksen måtte begynde kampen på bænken, men efter 60 minutters spil kom den danske offensivspiller på banen og var med til at køre sejren hjem for italienerne.

Inters triumf kom efter en rigtig god start på opgøret fra deres side, da først Barella og siden Romelu Lukaku sendte bolden i kassen, så der stod 2-0 efter bare 21 minutters spil. Dog lykkedes det for Leverkusen-profilen Kai Havertz få minutter efter at reducere.

Leverkusen kom dog aldrig tættere på, men i stedet var det Lukaku, som havde håbet på, at han kunne få scoret igen i kampens overtid, men det straffespark, som han havde i tankerne blev omstødt.

Ikke desto mindre blev det til en sejr for Eriksen og Co, og dermed er Milano-klubben klar til semifinalen i turneringen som det første hold.

Inter skal møde vinderen af Shakhtar Donetsk mod Basel om at komme i finalen.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus