Generelle Kenneth Jensen

Efter rædselssæson skifter tidl. SL-bomber klub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Superliga-spiller Mayron George skifter igen klub efter en rigtig sløj sæson.

Af Kenneth Jensen

Han var fremragende i Hobro IK, ikke så god i Randers, rigtig god i Lyngby og ikke så god i FC Midtjylland.

Tidligere Superliga-angriber Mayron George er stadig kun 28 år, men han kan fremvise et tocifret antal klubskifter, hvis man medregner lejeaftaler, og denne sommer er han på farten igen, efter han har fået ophævet sin aftale med schweiziske Lausanne-Sport. 

Mayron George har allerede sin nye klub på plads - han vender tilbage til Pau FC, hvor han i foråret 2021 - udlejet fra FCM - havde pæn succes med syv scoringer i 14 førsteholdskampe for det franske mandskab.

Den costaricanske angriber kommer dog fra et rædselsfuldt år, der har budt på 11 ligakampe, nul mål, nul oplæg og blot tre afslutninger, skriver mediet lematin.ch. Ikke just prangende, men det lykkedes dog for angriberen at komme på tavlen en enkelt gang i den schweiziske cupturnering.

Af Pau FC's hjemmeside fremgår det, at Mayron George har underskrevet en toårig aftale, og dermed får han gode muligheder for at vise sig frem i den næstbedste franske række, hvor hans fysiske stærke spil og gode afslutninger tidligere er kommet til sin ret.

Angriberen har et efterslæb, da han ikke har spillet kamp det sidste halve år, men han får til gengæld en opstart til at komme i god form.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.