• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Karl Dorph Søe

Avis: Barcelona lurer på Newcastle-stjerne

Foto: Getty Images

Den catalanske klub har en Newcastle-profil i kikkerten.

Af Karl Dorph Søe

Newcastle har taget Premier League med storm i indeværende sæson, og tilhængerne på St. James Park kan se frem til Champions League-fodbold på den traditionsrige grønsvær næste sæson. 

Den fortryllende sæson betyder imidlertid også, at mange af klubbens profiler er kommet i søgelyset hos Europas fodboldgiganter, og Eddie Howe og kompagni kan være nødsaget til at give slip på nogle af de bærende kræfter på mandskabet. 

En af dem er brasilianeren Bruno Guimarães, der har været en af de vigtigste spillere for den nordengelske klub. 

Men den 25-årige brasilianer kan snart være fortid i Newcastle. Den nykåret spanske mesterklub, Barcelona, har nemlig Guimarães på blokken. 

Det skriver den engelske avis The Sunday Times.

Barcelona er angiveligt klar til at smide omkring 100 millioner euro, svarende til ca. 750 millioner kroner for den storspillende brasilianske landsholdsspiller. 

Newcastle vil angiveligt foretrække at beholde Guimarães, men det kan blive svært at overtale midtbanespilleren, hvis Barcelona banker på døren. Det har dog også tidligere været rapporteret, at der Guimarães forhandler om en kontraktforlængelse.

Guimarães ankom sidste januar for omtrent 310 millioner kroner, og Newcastle vil altså kunne stikke en pæn profit i lommen, hvis man ender med at slippe ham for det store millionbeløb. 

Der kan også blive brug for penge på bunden af kistebunden, hvis man vil hente de superstjerner, der for øjeblikket rygtes til den engelske topklub.

The Sun kunne for nylig fortælle, at klubben arbejder med en stor ønskeliste, der blandt andet rummer navne som Harry Kane og Neymar.