Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: Manchester City-stjerne vil væk til sommer

Ifølge den franske avis L'Equipe vil Manchester City-profilen gerne forlade England til sommer.

Det kan være svært at forstå, at Bernardo Silva gerne vil forlade Manchester City, når portugiseren har vundet hele fire engelske mesterskaber i sine snart seks år i klubben og i øvrigt har muligheden for at vinde hele tre trofæer i indeværende sæson. 

Det er ikke desto mindre meldingen fra den franske avis L'Equipe. 

Den venstrebenet midtbanespiller har været en bærende figur på Guardiolas mandskab de sidste mange år, men nu tyder noget på, at hans tid i den blå del af Manchester lakker mod enden.

Den 28-årige midtbanespiller er angiveligt klar til at begive sig ud på et nyt fodboldeventyr, og her skulle Paris Saint-Germain have vækket landsholdsspillerens interesse. 

Den profilerede offensivspiller trives angiveligt ikke i Manchester uden for fodbolden og drømmer om at have sin daglige gang i Paris.

Den sportslige ledelse i den stenrige mesterklub skulle ligeledes være begejstret for Silva, der i en længere periode har været identificeret som en mulig afløser for Lionel Messi, der efter alt at dømme er færdig i PSG til sommer. 

Silva er heller ikke fremmed for fransk fodbold, den lille portugiser tørnede ud for Monaco i to år, før han blev hentet af Pep Guardiola i 2017. 

Den tidligere Benfica-spiller har optrådt 302 gange for Manchester-klubben, hvor han har bidraget med 53 mål og 58 assists. 

Silvas kontrakt udløber i 2025.