Generelle

Bliver svensk profil Højlunds nye konkurrent?

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Tosin Adarabioyo fra Fulham til Tottenham
Note: 26-årige Tosin Adarabioyo har vist imponerende takter for Fulham, og det har fået større klubber til at røre på sig. Manchester United har allerede været meldt interesseret i ham, men nu skulle Tottenham også have henvendt sig til Fulham i håb om at kunne lave en aftale til sommer.
Kilde: TeamTalk
Sandsynlighed: Middel

Viktor Gyökeres fra Sporting til Manchester United
Note: Gyökeres har med sine 22 mål og ti assister taget den portugisiske liga med storm. Den 25-årige svensker bliver ved med at imponere, og det er ikke gået ubemærket hen. Manchester United skulle angiveligt være klar til at slå til allerede til sommer. Erik ten Hag har allerede gjort det klart, at man vil hente en ny angriber til sommer.
Kilde: HITC
Sandsynlighed: Over Middel

Benjamin Sesko fra RB Leipzig til Newcastle
Note: Benjamin Sesko tog Redbull-vejen i karrieren, da han i sommeren 2023 skiftede fra RB Salzburg til RB Leipzig. I Leipzig har sloveneren vist imponerende takter, og udstillingsvinduet i den tyske klub er stort, og han kan derfor være på vej videre igen. Newcastle skulle stå klar i kulissen.
Kilde: TeamTalk
Sandsynlighed: Middel

Goncalo Inacio fra Sporting til Liverpool
Note: Sporting-træner Ruben Amorim er fortsat blandt favoritterne til at overtage trænersædet fra Jürgen Klopp i Liverpool. Tager portugiseren turen til England, så er det ikke utænkeligt, han gerne vil have nogle af sine Sporting-profiler med sig. Liverpool skulle allerede have set sig varme på midtstopper Goncalo Inacio, der skulle kunne hentes for 40 millioner pund.
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Middel