Video : Tipsbladet
Generelle

- Bo Henriksen er ved at blive hans mareridt

Bo Henriksen har en fremragende statistik mod Young Boys, og det skaber overskrifter i det schweiziske.

Bo Henriksen nyder enormt stor succes i schweizisk fodbold hos FC Zürich i øjeblikket, og nu omtales han som et “mareridt” for Raphael Wicky, der er træner for Young Boys.

Det sker i avisen Blick, efter at Bo Henriksens mandskab spillede en målløs deler mod Raphael Wickys ditto.

Dermed fortsætter den danske cheftræner nemlig sin fornemme statistik mod Young Boys, der ellers er Schweiz’ velsagtens største og mest succesfulde klub i disse år. I fire møder har Raphael Wicky og Young Boys nemlig ikke kunnet slå Bo Henriksens FC Zürich.

- Danskeren er langsomt, men ganske sikkert, ved at blive Raphael Wickys mareridt. Young Boys-træneren er fortsat uden sejr over Henriksen, en næsten trist statistik efter Young Boys’ standard.

- Young Boys plejede at vinde hver kamp mod Zürich med 4-0. Men siden Henriksen landede i Zürich for et år siden, har der været lutter uafgjorte kampe: 1-1, 2-2, 0-0 og nu 0-0 igen, skriver Blick.

Desuden fremhæves det, at Bo Henriksen og FC Zürich holdt Young Boys fra at score på hjemmebane lørdag - og det var første gang i tre år, at Young Boys ikke scorede i en hjemmekamp i ligaen.

FC Zürich er aktuelt nummer ét i den schweiziske liga, mens Young Boys er to point efter på andenpladsen.