Video : Tipsbladet
Generelle

Bo Svensson er deres drømmekandidat

Den danske cheftræner er øverst på listen i østrigske RB Salzburg.

Han har stået uden job, siden han i november stoppede som cheftræner for Mainz. 

Men at han ikke er tilbage i trænerfaget lader ikke til at være et spørgsmål om manglende interesse for danske Bo Svensson.

Svensson har bejlere, og da RB Salzburg tidligere i ugen fyrede deres cheftræner, var meldingen i flere østrigske medier, at Svensson skulle overtage.

Sådan endte det bare ikke.

I stedet går Salzburg med en midlertidig løsning frem til sommer, hvor man så har en intention om at finde en permanent cheftræner.

Og den cheftræner håber klubben fortsat på kan blive Bo Svensson. Det skriver Salzburger Nachrichten.

Her fremgår det, at Bo Svensson - der tidligere har været træner for FC Liefering, der er Salzburgs samarbejdsklub - er øverst på listen over emner til jobbet som cheftræner.

Spørgsmålet er bare, om Bo Svensson kan se sig selv tage jobbet i Østrig og Salzburg. Godt nok har klubben ambitioner, men den østrigske liga er et skridt ned i forhold til det, Svensson senest oplevede i Tyskland.

Danskeren har formentlig stadig ambitioner om at træne i en af de store ligaer, og så skal de næste måneder afgøre, om der kommer et spændende tilbud, eller om den 44-årige dansker vælger at tage det job i Salzburg, der formentlig holdes åbent for Bo Svensson lidt endnu.